پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۴۰

به مناسبت شهادت حضرت فاطمه (س) انجام شد؛

پخت و توزیع بیش از سه هزار پرس غذای گرم در شهر آیسک

پخت و توزیع بیش از سه هزار پرس غذای گرم در شهر آیسک

بیرجند-رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان سرایان گفت: به همت خانه هلال شهر آیسک سه هزار و ۱۰۰ پرس غذای گرم به مناسبت شهادت حضرت فاطمه (س) میان نیازمندان این منطقه توزیع شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد بارانی صبح شنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اقدامات جمعیت هلال احمر برای تهیه و توزیع غذای گرم بین نیازمندان، اظهار داشت: جمعیت هلال احمر در مناسبت‌های مختلف از جمله ایام فاطمیه پویش اطعام نیازمندان در قالب تهیه، طبخ و توزیع غذای گرم با مشارکت خیرین را اجرا می‌کند.

وی با اشاره به برگزاری مراسم عزاداری و سوگواری به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، گفت: در راستای گرامیداشت دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) سه هزار و ۱۰۰ پرس غذای گرم طبخ و بین نیازمندان شهر آیسک توزیع شد.

وی ارزش غذاهای طبخ شده را ۴۹۰ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: این اقدام با هم افزایی جمعیت هلال احمر و خیران شهرستان سرایان انجام شده است.

کد خبر 5394599

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha